Marco Falk Clausen og faderen Bent Christensen glæder sig til rykind på Toldboden.

Toldboden er i god gænge

Toldboden i Padborg fejrer 1. oktober et års fødselsdag.

Det er kun gået en vej, siden Marco Falk Clausen og hans far, Bent, overtog bodegaen i 2021 efter at den havde været lukket i nogen tid. Og det er op.

Både stamkunder, men i særdeleshed også de unge har fundet vejen tilbage til den hyggelige vin- og ølstue, hvor stemningen altid er i top.

“De første kunder kommer, når vi åbner. De unge kommer især torsdag, fredag og lørdag aften”, fortæller Marco Falk Clausen, der har beholdt sit faste arbejde. 

Far og søn supplerer hinanden godt. Mens Bent Clausen er blevet bartender, tager Marco sammen med to andre ansatte sig mest af aften- og weekendarbejdet.

Toldboden holder stadig fast i traditionen med spareklub og søndagsbingo. Desuden holder man spilleaftener. Senest har man holdt støttekoncert til fordel for en lokal sygdomsramt. Her lykkedes det at indsamle 7.000 kr.

“Vi sørger for at deltage, når Padborg Shopping holder events. Der er god stemning i byen, og det vil vi gerne bakke op om”, siger Marco Falk Clausen, som ser frem til rykind på fødselsdagen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.