Togklubben Remisen er blevet et populært samlingssted for en flok togentusiaster.

Togklubben Remisen er populær hos mænd

Ældre Sagen Bovs Togklub Remisen er kommet godt i gang. Klubben består af 17 friske mænd, der mødes tirsdage og torsdage i deres nye klublokale i Grænsehallen. 

Mændene er i øjeblikket ved at bygge en flot, spændende og stor togbane op med banegård, huse, tunneller og meget andet.

“Vi har det virkelig sjovt. Mændene er seriøse med projektet, men vi snakker og griner meget. Der er stadig plads til flere interesserede, og vi mangler stadig togskinner og andre ting. Det eneste det kræver er, at man er medlem af Ældre Sagen”, fortæller formanden Finn Sørensen.

Uden velvillige donationer var det ikke muligt at få klubben op at stå. Derfor er Finn Sørensen meget taknemmelig for, at Ældre Sagen, Davidsen og Aabenraa Kommune har ydet tilskud. Senest har Sydbank doneret 10.000 kr til klubben. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.