Adm. direktør Søren Outzen er stolt over, at Krone Fleet Danmark A/S har rundet milliard-omsætning.

Krone Fleet A/S i Padborg runder milliard-omsætning

Padborg-virksomheden Krone Fleet A/S har rundet milliard-omsætning.

Krone Fleet beskæftiger sig med trailerudlejning, og omsætningen er over de seneste år kun steget. I regnskabsåret 2022/2023 nåede firmaet over 1 milliard kroner i omsætning.

“Det er jeg naturligvis meget stolt over. Stigningen gør, at vi kan bibeholde en god og stabil medarbejderskare. Vi er i gang med nye grønne teknologier med fuldelektroniske køleanlæg og dobbelt modul vogntog, og så har vi investeret i nye IT-systemer”, fortæller adm. direktør Søren Outzen.

Krone Fleet A/S har vundet markedsandele på trods af, at der er 30% færre trailere indregistreret i Danmark.

“Rentestigninger har betydet, at virksomhederne ikke går ud og investerer i nyt materiel, men derimod leaser eller lejer. Det har vi draget stor fordel af, og det er den vej det går”, siger Søren Outzen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.