Troels Petersen og Allan Clausen står i spidsen for A-T Boligservice.

Tid til nye døre og vinduer

Hos A-T Boligservice kører håndværkerne fortsat ud til kunderne, men man tager naturligvis sine forholdsregler.

Hjulene kører på bilerne hos A-T Boligservice og kunderne får samme gode service som de plejer. 

Men der tages en række forholdsregler, for at mindske smitterisikoen så meget som muligt. 

“Vi sørger for, det er de samme chauffører i bilerne og vi har håndsprit med alle steder. Vi mødes med kunder på telefonen eller ude på gårdspladsen. Så vi gør alt vi kun kan,” fortæller medejer Allan Clausen, om firmaets tiltag, der er helt på linje med anbefalingerne.

Arbejder udendørs 

En anden anbefaling er også at kunne arbejde udendørs. Foråret er for alvor på vej og det giver A-T Boligservice rig mulighed for at arbejde udenfor i den friske luft. Nyt tag, udskiftning af gavlender eller sternbrædder er rigtig gode opgaver her i foråret. Derved skal man ikke indenfor hos kunderne.

“Det er et rigtig godt tidspunkt at skifte døre og vinduer ud på. Det giver mere komfort i hjemmet,” fortæller Allan Clausen og nævner også at energiforbedringer på huset hurtigt kan ses på varmeregningen.

Gang i hjulene

Som arbejdsgiver for 23 håndværkere, ønsker A-T Boligservice også at holde hele holdet i gang. Går man og overvejer tidspunktet for nogle opgaver, skal man ikke tøve, ifølge medejeren.

“Vi er glade for de ordrer vi har i bogen og takker for hver ny opgave vi får. Det er med til at hjulene kørende,” siger Allan Clausen. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27