Logister Johanne Lund Tannebek og Vibeke Aaskov er klar til at høreteste på forårsmessen.

Test din hørelse med Din Hørespecialist

Din Hørespecialist deltager igen i år på Forårsmessen.

Her vil det være muligt at få screenet sin hørelse.

På Forårsmessen torsdag den 12. marts vil det være muligt at få testet sin hørelse ved Din Hørespecialist.

Audiologisterne Vibeke Aaskov og Johanne Lund Tannebek står nemlig klar med udstyr, der er i stand til at teste hørelsen på de nysgerrige messedeltagere. 

”Vi afspiller en lyd der er nogle toner over normal hørelse. Hvis man ikke har problemer med hørelsen, vil man kunne høre dem. Hvis man har, tilbyder vi, at man får en tid til yderligere tests,” siger Vibeke Aaskov.

Gratis høretest

Hvis disse tests i sidste ende betyder, at man skal have et høreapparat, vil man få en såkaldt ”messerabat” ved at have bestilt tiden på Forårsmessen.

”Selve høretesten koster aldrig noget. Det tester vi gratis,” understreger Vibeke Aaskov.

Vibeke Aaskov håber på en velbesøgt bod. 

I boden vil hun, ud over at lave høretests, også fortælle om ny teknologi og tilskudsmuligheder på området. Teknologien i høreapparater har udviklet sig meget de seneste år. Det er f.eks. muligt at forbinde nogle høreapparater til sin telefon, så man kan styre lyden mere effektivt. 

Det vil man kunne høre nærmere om på Forårsmessen. Ud over høretests og information om nyheder på området, vil Din Hørespecialist også stå for en gættekonkurrence, der udløser en præmie til vinderen. Præmien er endnu ukendt. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72