Mogens Therkelsen fik tak for 18 år i bestyrelsen for Flensborg Avis. Til højre ses formanden Anders Jessen, Kliplev.

Takker af efter 18 år i Flensborg Avis

Efter 18 år i bestyrelsen for Flensborg Avis, valgte direktør Mogens Therkelsen, Kruså, at takke af på generalforsamlingen på Hotel des Nordens i Harreslev, der samlede 136 aktionærer. 

Han fik en stor tak af avisens formand, Anders Jessen, Kliplev, for hans store indsats for Flensborg Avis, der har gjort en forskel.

“Dit hjerte banker for Flensborg Avis”, sagde Anders Jessen og takkede for klare synspunkter og evnen til at stille kritiske spørgsmål. 

Mogens Therkelsen sagde, at det har været en stor fornøjelse at sidde i bestyrelsen, der også bliver kaldt tilsynsrådet.

“Det har været belærende og berigende at diskutere avisens udvikling. Jeg vil mangle disse oplevelser, men alt skal have en ende, og tiden var inde nu til at give plads til en yngre kandidat” sagde Mogens Therkelsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af
Lars Salomonsen

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.