SuperBrugsens familiefest fangede folk

Mette Ingwersen trak mange mennesker til med sin smukke stemme og uddelte kram til publikum. Fotos Ditte Vennits Nielsen

Der var lørdag propfyldt af mennesker på SuperBrugsens parkeringsplads i Padborg.

Regnen stod på flere tidspunkter ned i stride strømme, men indimellem skinnede solen og det holdt tørt under det spændende sæbekasseløb.

“Det er helt fantastisk”, lød det fra en smilende uddeler Peter Damgaard Madsen.

De forskellige foreninger havde gjort et stort stykke arbejde, og de mange aktiviteter tiltrak masser af folk.

Mette Ingwersen fyldte pladsen med sin smukke stemme, og da hun spadserede rundt til folk og delte kram ud, var der stor begejstring. 

“Jeg tror, at alle er rigtigt godt tilfredse, og der har været godt gang i salg af pølser, slush ice og popkorn”, fortæller Peter Madsen.

Friluftsscenen stod sammen med Lokalforeningen Frøslev Padborg. Det nye initiativ med en frugtplantage i Fritidsparken blev taget rigtigt godt imod. Der blev solgt flere frugttræer, og idémanden HeNr.ik Scroll bugnede af stolthed. 

“Det er dejligt at se, at vores foreninger bakker op arrangementet. Det giver nye medlemmer og folk kan stille masser af spørgsmål”, sagde Karen Holubowsky fra Friluftsscenen. 

Ældre Sagen Bov havde stillet en bowls bane op. Sisseck boligudstyr sponsorerede et filttæppe til formålet, således at kuglerne ikke tog skade.

“Vi håber, vi kan få fat i nogle ældre, så de ikke behøver sidde hjemme og kukkelure”, fortalte Inger Wulff, der synes spillet er enormt sjovt. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80