Rekordmange deltog i generalforsamlingen i Gråsten og Omegns Brugsforening, hvor der var musikalsk underholdning, som spredte glæde.

SuperBrugsen melder om sjældent underskud

Efter et specielt år kom Gråsten og Omegns Brugsforening ud af 2022 med et underskud på 1.094 millioner kr.

Men selv om slutresultatet på bundlinjen blev et underskud, erklærede uddeler Jesper Thomsen, at dagligvarebutikken efter en lang række gode år ikke er truet på sin eksistens.

“Vi skal helt tilbage til 2008 for at finde et underskud”, nævnte Jesper Thomsen i sin beretning på årets generalforsamling, som blev holdt i BHJ salen i Ahlmannsparken.

 Jesper Thomsen pegede på, at en stor del af underskuddet skyldes påvirkninger, som er kommet udefra i form af inflation og de stærkt stigende energipriser.

“Tingene vender igen i 2024. Vi har vækst i omsætningen, og skal nok komme igennem krisen”, sagde en optimistisk Jesper Thomsen henvendt til de godt 130 medlemmer, som deltog i generalforsamlingen. Det var rekord.

Genvalgt til bestyrelsen blev Kirsten Kaad Knudsen og Helle Bjerrestand. Nyvalgt blev Anne Wienberg, som afløser Else Amlund, som ikke ønskede genvalg. Hun har siddet i bestyrelsen siden 1999. 

Ny suppleant blev Claus Lykkeberg Thomsen. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.