Sundhedsklinik var øjenåbner for ægtepar

Af Signe Svane Kryger
Ulla og Jørn Peter Detlefsen fra Egernsund har begge døjet med problemer i forbindelse med øjensygdommene AMD og grøn stær.
Jørn Peter Detlefsen har de sidste 25 år lidt af grøn stær, hvilket har påvirket ham på en sådan måde, at hans syn gradvist er blevet indskrænket.
For godt 7 år siden blev han opereret for sygdommen, men han havde stadigvæk mén efter sygdommen i form af et højt væsketryk i øjet.
Jørn tog skeen i egen hånd og gennemgik en behandling hos AlsSund & Rask, som drives af John Ottesen.

Sundhedsklinik

Klinikken er et sundhedsinitiativ, der har til hensigt at gavne patientgrupper, der har lyst til at prøve noget andet end den traditionelle, medicinske vej. Jørn Peter Detlefsen gennemgik en behandling med akupunktur mod sin øjensygdom.

Positivt resultat efter behandling

”Efter behandlingerne er mit syn blevet stabiliseret. Jeg kan mærke en tydelig forskel, hvilket jeg er utroligt glad for”, fortæller Jørn Peter Detlefsen.
Hans kone, Ulla Detlefsen, har ligeledes en øjensygdom, AMD, som hun har fået behandling for.
”Jeg er ikke blevet fuldstændigt kureret, men jeg får en behandling omkring to gange om året, hvilket hjælper og forebygger. Jeg ser bedre, og jeg kan tydeligt mærke forskel fra før”, siger Ulla Detlefsen.

Selvhelbredelse er ægte helbredelse

”Jeg oplever, at der kommer patienter i klinikken, som ikke oplever helbredelse ved hjælp af de almindelige behandlingsmetoder. Derfor fastholdes mange i en ond cyklus, hvor de får det værre og værre. Langt flere patienter skal have del i vores viden og indsigt, da vi arbejder ud fra princippet at selvhelbredelse er oprigtig helbredelse”, fortæller klinikejer John Ottesen. 

Ulla og Jørn Peter Detlefsen har i adskillige år døjet med en øjensygdom.
Foto Signe Svane Kryger