Randi Kanne byder på kolde drikke, is og vin.

Strandhytten byder på forfriskninger

Randi og Søren Kanne har slået dørene op til deres hyggelige Strandhytte, der ligger i smukke omgivelser i udkanten af Sønderhav med udsigt til Okseøerne og Flensborg Fjord. 

Strandhytten byder på kolde forfriskninger i form af Hansens Is, læskedrikke og vine. Desuden sælger man en god kop kaffe, kage og snacks.

“Vi har stor søgning af de mange turister, der enten vandrer på Gendarm­stien eller cykler langs Fjord­vejen. Desuden kommer campisterne fra de omkringliggende campingpladser og køber vores eksklusive marmelade og honning og vores andre lækkerier”, fortæller Randi Kande. 

Ved Strandhytten kan man sidde og nyde udsigten ud over Flensborg Fjord. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.