5-årige Søs Eisig Elmholt Otzen skal begynde i 0. klasse på Lyreskovskolen.

Spændt pige glæder sig til første skoledag

Første skoledag er altid noget helt særligt. 

5-årige Søs Eisig Elmholt Otzen fra Bov glæder sig til at begynde i 0. A på Lyreskovskolen i Bov efter sommerferien.

Hendes mor, Trine Eisig Elmholt Otzen, fortæller, at Søs er blevet testet både i skolen og børnehaven. Her er hun fundet egnet og parat til at starte i skole sammen med de andre børnehavebørn. Søs skal gå i klasse med tre andre fra hendes børnehave. 

“Jeg glæder mig så meget til at skulle begynde i skole. Allermest glæder jeg mig til lektierne. Jeg har fået en lilla skoletaske af mine bedsteforældre. Og så har jeg fået et penalhus, der matcher. Det har vi allerede prøvet, og alle blyanterne virkede. Jeg laver nemlig opgaver sammen med min mor, og det er jeg helt vild med”, fortæller Søs Eisig Elmholt Otzen med et stort smil.

Desuden har hun fået ny madkasse, og også den er afprøvet. Familien har nemlig været på tur til Danfoss Universe, hvor moderen havde smurt madpakker.

“Jeg har også fået en ny drikkedunk af min oldemor. Den har et barbie­motiv på”, fortæller Søs, som glæder sig til at få nye venner i skolen. 

I fritiden går 5-årige Søs til svømning, og hun vil også gerne begynde at spille håndbold. ■

blank

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.