Det tog cirka to timer for hele bestyrelsen i Skelde GF at levere de mange gavekurve.  Her ses Elise Bender, Dina Good Hilmer og formanden, Thomas Jacobsen.

Skelde GF giver stor tak til de frivillige kræfter

I et år med særlige vilkår og navigation mellem retningslinjerne var der brug for de frivillige, der gav en ekstra skalle. 

Skelde GF takker med rige gavekurve.

Gavekurve med alskens lækkerier blev onsdag delt ud til de frivillige i Skelde GF, der har gjort en ekstra indsats i 2020. 

I alt 40 kurve, sponsoreret af SuperBrugsen Broager, blev delt ud.

Corona-nedlukning og retningslinjer gjorde det svært at være en forening. 

Kreative hoveder var derfor afgørende, fordi meget ikke var muligt. 

Derfor måtte man finde andre måder at aktivere medlemmerne. De frivillige har blandt andet arrangeret rundboldturneringer, så børnene kunne komme ud og bevæge sig igen. 

Samlet set blev det ikke til mange aktiviteter i 2020, men det, der blev, var højt værdsat. Især blandt én bestemt gruppe: 

Børnene, der higede efter at komme i gang igen. Det fik de mulighed for gennem rundbold og andre aktiviteter, og derfor uddeles der nu gavekurve. ■

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.