Frisør Susanne Vesperini giver Celina Seemann hånd på samarbejdsaftale. Snart vil der også stå Salon Seeman på vinduerne i Nygade.

Salon Sanne laver glidende generationsskifte

Nogle gange falder tingene næsten i hak af sig selv.

Efter snart 40 år som selvstændig frisør i Nygade i Gråsten ønsker Susanne Vesperini at drosle lidt ned i arbejdslivet.

Samtidig ønsker Celina Seemann at blive selvstændig frisør.

De to frisører har lavet en samarbejdsaftale, som går ud på, at de begge er selvstændige frisører under samme tag. De vil have hver deres kasse, betalingsmuligheder, varelager og bookingsystem. Kun telefonbestilling, husleje og andre fasteudgifter i salonen er de fælles om.

Tilbage i Gråsten.

Salonen er kendte lokaler for den 22-årige frisør Celina Seemann.

“Jeg var i erhvervspraktik hos Salon Sanne og tog de første år af min elevtid her”, siger Celina Seemann, som de seneste tre år har klippet og farvet kunder i Dybbøl. 

Det lokale islæt med at kende kunderne og deres familie har hun savnet. Med både forældre og bedsteforældre på begge sider i slotsbyen kender Celina Seemann rigtig mange mennesker trods sine unge alder.

Hun er født og opvokset i Rinkenæs og datter af selvstændige. Faderen, Per Madsen, driver Rinkenæs Grillstegning, mens moderen, Jonna Seemann, er medindehaver af 2dreams. 

Så det ligger lidt i kortene at hun skulle være selvstændig.

Privat er Celina Seemann flyttet ind hos sin kæreste, René Moisen, i hans barndomshjem i Egernsund. Han er uddannet smed og arbejder hos EME hydraulic.

I fritiden spiller Celina Seemann fodbold på hyggeplan i EKIF i Egernsund. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.