Rørt Helle Blindbæk blev Årets Gråstener

Af Signe Svane Kryger

Det var en rørt Helle Blindbæk, som på generalforsamlingen i Gråsten Handelsstandsforening blev udnævnt til Årets Gråstener.
”Du har så godt som altid en finger med i spillet på den ene eller anden måde, når der sker noget i Gråsten”, sagde formand for Gråsten Handelsstandsforening, Gunnar Hattesen ved udnævnelsen.
Helle Blindbæk er formand for Gråsten-Adsbøl Menighedsråd, formand for Gråsten Bridgeklub, engageret i Kræftens Bekæmpelse og aktiv i Gråsten Rotary Klub.
”Du ydede en enestående indsats i forbindelse med markeringen af 80-års jubilæet for Gråsten som kongelig sommerresidensby.
Du fik stablet en særudstlling op om den kongelige familie på Gråsten Slot gennem 80 år i Ahlmannsparken, som blev set af over 1.000 mennesker, deriblandt Dronning Margrethe og Prinsesse Benedikte. Du arrangererede jubilæumskoncert og jubilæumsgudstjeneste i Gråsten Slotskirke, og du var med i arbejdet med at udgive en jubilæumsbog.
I kraft af din utrættelige energi bidrager du til at synliggøre Gråsten, du er er med til at styrke sammenholdet i slotsbyen og så er du en ivrig fortaler for at handle lokalt”, sagde Gunnar Hattesen.
Det var 4. gang prisen som Årets Gråstener blev uddelt.

 

Formand for Gråsten Handelsstandsforening, Gunnar Hattesen, lykønsker Helle Blindbæk med titlen Årets Gråstener.
Foto Jimmy Christensen