Formand for Røde Kors i Bov, Morten Berdiin.

Røde Kors butik trænger til et ansigtsløft

Røde Kors’ butik i Padborg trænger til et ansigtsløft. Afdelingen har nedsat et udvalg, der skal tage sig af vedligeholdelse af bygningen på Nørregade, som ikke er i så god stand længere.

Formanden Morten Berdiin omtalte i sin beretning krigen i Ukraine. 

“I Bov Modtagecenter blev der gjort en kæmpe indsats for at hjælpe flygtningestrømmen”, nævnte Morten Berdiin, som oplyste, at der er 16 frivillige, der arbejder i butikken. 

Des mangeårige have- og handyman, Ernst Bellmann, har været nødsaget til at stoppe, men hjælper stadig med mindre opgaver.

Hos besøgsvennerne er der kommet 4 nye medlemmer til. I alt er der 12 mennesker tilknyttet Besøgstjenesten.

Ved indsamlingen i fjor blev der indsamlet 13.362 kr. 

“Vi fortsætter med at gøre en stor forskel og hjælper blandt andet jordskælvsramte ofre i Tyrkiet og Syrien samt mennesker i krigs- og tørkeramte steder. Vi håber derfor at få flere indsamlere næste gang”, sagde Morten Berdiin. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.