John Skou og Birgitte Antonius tager publikum med på en spændende rejse i dansk revysangs historie.

Revyviser på Det lille Teater

Birgitte Antonius og John Skou tager fredag den 11. november kl. 19,30 publikum med på en spændende rejse i dansk revysangs historie med “Revysangens genklang”

I mere end 100 år er der blevet lavet revy i Danmark og kisten med danske revysange er proppet med spændende og flotte viser. Sjove som alvorlige viser, alt efter hvilken tidsperiode det er fra.

Aftenen byder på en tidsrejse med nedslag i den danske revysangs historie fra forskellige perioder og med nogle af de sange som har betydet mest for den danske revysangs udvikling. 

Der bliver fremført viser af blandt andre Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Preben Uglebjerg, Marguerite Viby, Kirsten Walther og Lisbeth Dahl, og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene.

Billetpriser kr. 90,00. Billet­bestilling på tlf. 74 65 37 67 eller www.lilleteater.dk ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.