Lars Jessen, der er sælger i Bygma Gråsten, kan fejre 25-års jubilæum

25-års jubilæum hos Bygma

Lars Jessen, der er sælger i Bygma Gråsten, kan fejre 25-års jubilæum.

Karrieren begyndte hos Cimbria i Aabenraa, der siden blev købt af Bygma, hvor Lars arbejdede i en årrække som varemodtager og sidenhen sælger.

Han skiftede job, og den nye arbejdsplads blev snart til Bygma Pad­borg, hvor Lars Jessen var ansat som sælger indtil han kom til den nyåbnede Bygma Tinglev som den første ansatte.

”Jeg var med fra start til slut, og det blev til 17 gode år inden forretningen – som led i et strategiskifte – blev afviklet i 2017”.

Herefter blev Lars Jessen tilbudt at komme til Bygma Gråsten, hvor hans rolle var at administrere malerafdelingen med tilknytning til byggecenteret.

I dag består Lars’ arbejde i 75 % trælastsalg og 25 % byggecentersalg. Det er en arbejdsfordeling, som han er meget tilfreds med. 

Byggebranchen

Lars Jessen er oprindelig uddannet som lagerekspedient i en stål- og jernforretning i værktøjsafdelingen. Han er glad for at han valgte at blive i byggebranchen og at det ved tilfældighedernes spil blev hos Bygma.

Når Lars Jessen ser tilbage på årene der er gået, er der særligt en ting, der har gjort indtryk.

”Tiderne forandrede sig, og Bygma fik fokus på de professionelle kunder under sloganet Bygma – ikke for amatører. Om­lægningen af forretningskonceptet, og det brede udvalg af produkter, stillede krav til nye kompetencer og en ny tilgang til kunderne.

Lars Jessen bor i Aabenraa med sin hustru Dorte. Parret har 3 børn; Malene på 30 år, Thomas på 26 år og Caroline på 16 år. Lars og hans kone har en båd i Aabenraa, som de jævnligt benytter, når tiden og vejret tillader det. Derudover nyder parret hus og have og rejser gerne, når muligheden byder sig. ■

Skrevet af
Jytte Wolff-Sneedorff

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.