Artikelbeskrivelse

Revisor fylder 40 år

Statsautoriseret revisor og partner i Sønderjyllands Revision, Søren Kring, fylder 40 år søndag den 20. december.
Søren Kring er født og opvokset i Gråsten. Efter handelseksamen skrev han seks ansøgninger – tre til banker og sparekasser og tre til lokale revisionsfirmaer. Ansøgningerne til bankverden kom aldrig i postkassen, mens ansøgningerne til revisionsbranchen førte til job hos BDO i Padborg og senere hos Deloitte i Sønderborg, inden han i 2002 blev ansat i Sønderjyllands Revison med afdelinger i Padborg, Sønderborg og Aabenraa.
Når han runder 40 år, kan han se tilbage på 20 år i revisionsbranchen, heraf de sidste 10 år som statsautoriseret revisor.
I 2010 blev han optaget som partner i Sønderjyllands Revision.
Søren Krings erfaring spænder lige fra rådgivning af iværksættere til børsnoterede virksomheder.
Med udgangspunkt fra Padborg kontoret er det naturligt, at Søren Kring er et aktivt medlem af Dansk-Tysk Industri- og Handelskammer, og dermed er dybt inde i de specielle erhvervsforhold, der gør sig gældende i hele grænseregionen. Søren har holdt talrige foredrag om dansk/tyske forhold og etablering af virksomhed såvel syd som nord for grænsen.
Søren Kring er også et aktivt medlem af Round Table RT77 i Kruså, Aabenraa Rotary Club og GroNet.
Privat er Søren Kring gift med Anette, der arbejder i økonomiafdelingen hos Abena i Aabenraa. Sammen har parret, der bor i Aabenraa, to børn. Når familielivet og arbejdet med tal og rådgivning tillader det, er Søren Kring en flittig koncertgænger og en habil kajakroer og fotograf. 

Statsautoriseret revisor Søren Kring fylder 40 år. Han leder Padborg-kontoret af Sønderjyllands Revision.

Statsautoriseret revisor Søren Kring fylder 40 år. Han leder Padborg-kontoret af Sønderjyllands Revision.