Artikelbeskrivelse

Bov IF Fodbold har indsamlet 950.000 kr til kunststofbane

Af Frank Thietje, formand for Bov IF Fodbold
Formand for Bov IF Fodbold, Frank Thietje, opfordrer lokalbefolkningen til at støtte en kunststofbane. Bidrag kan trækkes fra i skat.
Vi er nu oppe på lidt over 950.000 kr. i vores indsamling, tak til alle jer der allerede har valgt at støtte op om vort projekt, men vi er dog langvejs fra at være i mål og har derfor brug for alles hjælp. Derfor håber vi også på din støtte.
Vi er i dag omkring 500 aktive fodboldspillere i BOV IF. Det er vi stolte af, fordi samværet om fodboldspillet er en vigtig del af livet i vores lokalområde – og sådan skal det også være i fremtiden.
Fodbold er under forandring: Foldbold har udviklet sig til at være en helårssport, mange af vores hold træner allerede ude hele året. De faciliteter, vi har i dag er ikke optimale. Mange andre klubber af vores størrelse har allerede en kunststofbane
Udbygge antallet af aktive unge
En kunststofbane til at spille fodbold ude hele året, er en vigtig forudsætning for at fastholde og udvikle BOV IF. Målet er at udbygge antallet af aktive unge og ældre aktive fodboldspillere i et sundt, socialt fællesskab, der bidrager til øget livsglæde i vores nærområde; både nord og syd for grænsen.
En kunststofbane koster mellem 3,8 og 4,4 mio. kr.
Du kan hjælpe os med at nå i mål ved at donere et – skattefradragsberettiget – beløb.
Det kan du gøre ved at gå ind på vores hjemmeside www.boviffodbold.klub-modul.dk
Her skal du finde fanen kunststofbane og gå ind under ”køb af anpart” og klikke på linket ” Støt projekt kunstgræsbane” i bunden.
Det er Dansk Boldspil Union, DBU, der koordinerer indsamlingen. DBU er af skattemyndighederne godkendt som en såkaldt almennyttig organisation. Når du oplyser CPR-nummeret, vil DBU automatisk indberette beløbet til skattemyndighederne. På den måde kommer fradraget automatisk med på din selvangivelse.
Husk: Virksomheder har også mulighed for at donere gennem portalen. 

Formand for Bov IF Fodbold, Frank Thietje Arkivfoto

Formand for Bov IF Fodbold, Frank Thietje
Arkivfoto