Artikelbeskrivelse

Ole Søndergaard.

Restaurant Fiskenæs åbner den 20. maj

Onsdag den 20. maj slår Restaurant Fiskenæs igen dørene op for sine gæster.

“Det er både godt og skidt, at restauranterne igen kan åbne”.

Sådan lyder det fra restauratør Ole Søndergaard fra Restaurant Fiskenæs.

“Restriktionerne er kommet så sent. Nu skal vi finde ud af, hvad vi kan,” siger Ole Søndergaard.

Genåbningen af restauranter blev offentliggjort den 7. maj i forbindelse med fase 2 i genåbningen af Danmark.

En uge senere, den 14. maj, kom retningslinjerne for, hvilke retningslinjer restauranterne skal følge. Dokumentet blev udgivet omkring kl. 16, hvilket i praksis gav restauranterne én hverdag til at få styr på alt inden den 18. maj.

“Al bordopdækning, afstande og håndsprit. skal op at køre til onsdag. Man kunne godt ønske sig, at de havde arbejdet lidt hurtigere. Vi har været handlingslammet, og følt en afmagt. Det er gældende for alle,” siger Ole Søndergaard. 

Takeaway var godt

Som noget nyt har Restaurant Fiskenæs tilbudt takeaway fra restauranten under Corona-krisen. 

“Det er gået over al forventning,” siger Ole Søndergaard. 

I gennemsnit er der solgt 100-200 retter om dagen gennem den nye takeaway ordning. Den mest populære ret var Kong Fiddes livret, der blev solgt hele 464 styk af. 

Ifølge Ole Søndergaard har takeaway ordningen betydet, at restauranten har kunnet holde hjulene i gang, og at medarbejderne har haft noget give sig til. 

“VI er meget, meget glade for at kunderne er loyale, og bakker så meget op,” siger Ole Søndergaard. ■

Skrevet af

Esben Cronbach
Esben CronbachReporter
Ring på 26 77 22 72