Danske Hospitalsklovne takkede formand for I.P. Nielsen Fonden, Anna Margrethe Ikast og Prinsesse Benedikte for 25.000 kr. til klovnebesøg på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa.

Prinsesse Benedikte uddelte 181.000 kr. til sønderjyske unge

Hendes Kongelige Højhed, Prinsesse Benedikte uddelte forleden i BHJ-salen i Ahlmannsparken 181.000 kr. til forskellige velgørende formål, der skal gøre livet lettere for børn og unge i Sønderjylland.

“Min mor, Dronning Ingrid, havde et stort hjerte til de unge”, nævnte Prinsesse Benedikte ved legatuddelingen, som fandt sted for 16. år i træk.

I alt 11 gode formål fik penge til deres virke fra I.P. Nielsen Fonden til minde om Dronning Ingrid. Fonden er opkaldt efter folketingsmand I.P. Nielsen, Dynt, og pengene kommer fra salget af I.P. Nielsen Hjemmet i Sønderhav i 2008. ■

Sønderjysk Pigekor og Drengekor modtog 19.774 kr. til et el-klaver. Koret sang et par dejlige sange som tak for donationen.

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.