Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte deltager i 50-års jubilæet for indvielsen af Egernsundbroen.

Arkivfoto

Prinsesse Benedikte fejrer Egernsundbroen

Lørdag den 23. juni fejres 50-års jubilæet for Egernsundbroen med kongelig deltagelse.

H.K.H. Prinsesse Benedikte indviede broen i 1968 og satte dermed trafikken over Egernsundbroen i gang. I dag krydser mere end 9.000 køretøjer dagligt broen. Brojubilæumskomiteen er glade for, at Prinsesse Benedikte har takket ja til at deltage i jubilæumsceremonien.

”Vi er beærede over, at H.K.H. Prinsesse Benedikte vil være en del af denne dag. Det understreger, at dette er en vigtig historisk markering for området,” siger Daniel Staugaard, medlem af Brojubilæumskomiteen. 

Stort program

Jubilæet fejres hele dagen, lørdag den 23. juni med et alsidigt program, der indeholder både sildejazz, børneunderholdning, festoptog, historisk udstilling og aftenfest for hele området. Det hele foregår på Havnepladsen i Egernsund. 

Den officielle ceremoni indeholder taler af borgmester Erik Lauritzen og formand for Kultur-, Idræts-, Handels- og Turismeudvalget Stephan Kleinschmidt og Prinsesse Benedikte afslører en jubilæumsplade.

Billetsalg igang

Jubilæumsfesten afsluttes med ”Bal under Broen” for alle borgere fra området. Der er både fællesspisning, livemusik og Sankthansbål på aftenprogrammet. 

Startskuddet til billetsalget går lørdag den 14. april på Den Gamle Skole i Egernsund med gratis øl og pølser. ■

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27