Broager Strandcamping ligger tæt ved Gendarmstien og Sønderborg Bugt.

Populær campingplads har skiftet ejer

Ægteparret Vivi og Kim Johansen har købt Broager Strandcamping.

For campister er her en storslået natur, mulighed for travetur på Gendarm­stien, fiskeri fra stranden, svømmetur i bølgerne eller afslapning med udsigt ud over Østersøen.

Vivi og Kim Johansen er glade for at kunne byde velkommen til mange fast­liggere, hvoraf flere er kommet på pladsen i over 30 år.

“Vi tilbyder også helårs­camping. Flere af vores gæster vælger at fejre højtiderne på pladsen”, fortæller Vivi og Kim Johansen.

Campingpladsen råder over en stribe familiehytter, som er populærere hos dem, som gerne vil nye livet på campingpladsen, men ikke har campingvogn.

Desuden findes der en butik med daglige fornødenheder, pølser og softice.

Campingpladsen har derudover et festlokale med plads til 80 personer, som kan lejes til familiefester. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.