Personale får ny p-plads

Af Gunnar Hattesen

På Gråsten Plejecenter er man gået i gang med byggeriet af tre tilbygninger.

Store gravemaskinerne er i fuld gang med at grave ud, så det går hurtigt.

Alleen op til plejecentret er fældet og de er i gang med at grave ud til parkeringspladser.

Personalet parkerer midlertidigt på den gamle politigrund.

”Vi har aftalt at, hvis det bliver til en lidt længere periode, så får vi kørt noget grus på, og fyldt de store vandpytter op. Aftenvagterne og nattevagterne kan fint fortsat holde ved plejehjemmet. Men lige nu, hvor de fæller træer og graver lige ved indkørslen, kan vi ikke rigtig komme frem og tilbage i dagtimerne”, fortæller plejecentrets leder Bente Kaehne.

”Vi har en del borgere, der kommer i vores træningsrum og træner og som kommer og spiser. Dem er der plads til, at de kan parkere som de plejer”, tilføjer Bente Kaehne.

Udendørs fitness

Gråsten Plejecenter har i samarbejde med Gråsten Idræts & Gymnastikforening etableret Gråsten Udendørs Fitness, som er til fri afbenyttelse for alle borgere i byen, og flittigt bliver brugt stort set hver dag.

”Disse redskaber er stadig til fri afbenyttelse og der er god adgang til dem fra Kystvej, lige som der plejer at være. Der er sat byggehegn uden om dem, og vi forventer at man kan bruge dem i hele byggeperioden. Så nytårsforsættet om at komme i form i det nye år, kan fint indfries her”, siger Bente Kaehne. ■

Personalet på Gråsten Plejecenter har fået ny p-plads ved den gamle politigård, fordi man på plejecentret er i gang med byggeriet af tre tilbygninger. Fotos Søren Gülck