blank

Pernille Groth glæder sig til at komme i gang med fodbehandling i Klinik P i Borggade i Gråsten. 

Pernille Groth åbner fodklinik i Gråsten

Den 29-årige fodplejer Pernille Groth glæder sig til at åbne Klinik P i Borggade i Gråsten. Det sker onsdag 6. september.

Tidligere har hun haft klinik på hjemmeadressen på Hundsbjerg, men nu er huset blevet solgt.

“Jeg har de bedste kunder. Det er uanset om kunderne bor på plejehjem eller i private hjem”, siger Pernille Groth, som flytter med mand og to børn til Kliplev, hvor manden, Kenny Groth, stammer fra.

Pernille Groth blev uddannet på Fodpleje­skolen Eisner og Wahl i Odense. Hun er lægeeksamineret fodplejer og er naturligvis medlem af brancheforeningen, som er kundernes sikkerhed for god fodpleje. 

En almindelig behandling består blandt andet af et fodbad, klipning og tilretning af negle, fjernelse af hår hud og en god gang creme. De kunder der ønsker kan få  shell- lak på tåneglene.

Fedtfrysninger

Siden 2019 har hun også foretaget fedtfrysninger, som hun har stor erfaring med. Det er meget populært hos både mænd og kvinder, der har været i gang med et større vægttab. På området der behandles opnås en toning af kroppen på op til 53 %. Op­rin­de­ligt er hun uddannet SOSU-assistent, men ønsket om at være selvstændig har altid vejet tungt.

Udkørende 

Udover at være klar til at behandle fødder på klinikken, er behandlerkufferten også pakket, så Pernille Groth kan køre ud til kunderne.

Hun kører i både Søn­der­borg og Aabenraa kommuner. Desuden er hun behjælpelig med at ansøge om det udvidede helbredstillæg hos kommunen. ■

Skrevet af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.