Karen-Marie Fabricius sætter Papirmuseet til salg.

Papirmuseet i Gråsten er sat til salg

Virksomheden Karen-Marie Klip & Papir A/S i Gråsten bliver nu sat til salg. Karen-Marie og Jørgen Fabricius har besluttet at sælge firmaet, som de selv startede i 1985.

“Vi har været meget glade for at drive virksomheden og har kunnet glæde os over en fantastisk udvikling. Men vi bliver ikke yngre, og derfor har vi besluttet os for, at tiden er inde til, at andre tager over”, siger Karen-Marie og Jørgen Fabricius.

Salgsplanerne gælder såvel bygningen på Bomhusvej som selve firmaet Karen-Marie Klip & Papir A/S, der ud over design, produktion og butik omfatter en stor webshop. Efterspørgslen vil afgøre, om virksomheden sælges samlet eller bliver delt op.

Karen-Marie Klip blev oprindeligt bygget op omkring Karen-Marie Fabricius’  design af papirklip og papirvarer. I de seneste år er teknikken Quilling blevet en stor succes og virksomheden har udviklet egen værktøjsserie hertil. Quilling udgør i dag 90procent af omsætningen. Ca. 40 procent af virksomhedens produktion går til export.

Bygningen på Bomhusvej er tegnet af arkitekt Martin Johnsen og selvom den er tegnet til Papirmuseets By A/S tog han højde for, at bygningen skulle være egnet til mange andre formål.

“Vi er naturligvis meget spændte på, hvem der henvender sig som interesserede købere”, siger Karen-Marie Fabricius. ■