blank

Anna og Tommy Beck leverer mad ud af huset fra Anna’s Køkken på Valdemarsgade i Padborg.

Padborg får nyt lokalt madsted

Der er koldt, lunt og varmt af mange slags at vælge imellem hos Annas Køkken på Valdemars­gade 4 i Padborg.

Bag madstedet står Anna og Tommy Beck.

Tommy Beck er uddannet kok og er køkkenchef i kantinen ved Abena i Aabenraa. Hans kone Anna har fuldtidsjob som rengøringsassistent. Hun er ligesom sin mand en passioneret madelsker. Hun har altid hjulpet andre og stået for både bagen og kokkereringen i sit hjemland Polen. Nu har de to fundet deres niche og kan udleve deres drøm med at levere mad ud af huset.

“Vi købte ejendommen for et års tiden, da vi har 4 hjemmeboende børn. Anna faldt pladask for stedet her”, fortæller Tommy Beck, som tidligere har været tjener på Bov Kro.

“Målet er, at Anna kan komme til at blive fuldtidsansat”, siger Tommy Beck.

Hos Anna’s Køkken bliver maden præsenteret på en delikat måde.

“Alt er naturligvis hjemmelavet. Vi anstrenger os for, at det aldrig ser ens ud. Det bliver præsenteret på forskellige måder hver gang”, fortæller Tommy Beck.

Indtil videre er det kun muligt at hente forudbestilt mad. Der bliver lavet en ugens ret, der vil variere fra uge til uge, og så sælger de sandwich, smørrebrød, snitter, tapas og stjerneskud.

Man kan ringe til Anna’s Køkken efter kl. 15 på tlf. 5095 2569 for at bestille mad ud af huset.

Ægteparret leverer også mad til større selskaber. ■

blank

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.