Knallertklubben tæller 10 drengerøve med hang til prutter

Lokal knallertklub møder Peter Ingemann

Veteranknallertklubben Bruderhertz har fået nyt klublokale i Kruså.

Klubben mødes hver onsdag et par timer, hvor medlemmerne hygger sig gevaldigt. 

“Om vinteren har vi ‘skruehygge’, og om sommeren kører vi en tur ud i det blå”, fortæller præsidenten Lasse Holm Jensen. 

Indtil for nylig mødtes medlemmerne på præsidentens hjemmeadresse, men pladsen blevet for trang og støjniveauet passede ikke til et villakvarter. 

Klubben har nu fundet et meget egnet sted, hvor de kan udleve deres drømme. 

De 10 medlemmer af Bruderhertz besidder hver især en veteranknallert, som bliver passet og plejet.

“Nogle vil nok kalde os drengerøve, og det er vi sikkert også. Men vi er meget åbne, så alle, der har en veteranknallert, er velkomne til at besøge os og køre med på en af vores mange onsdagsture”, fortæller knallertklubbens præsident.

Klubben har et sæt regler, som skal overholdes. For eksempel skal man bære sin vest, og så er stoffer et absolut no go. På klubmøderne bliver der gerne indtaget en øl og en underberg, og så er der bødetakster.

Til sommer skal Bruderhertz deltage i en camp i Skagen. Her skal de møde Peter Ingemann og køre med på en af hans ture ned langs kysten. ■

Klubvesten skal bæres, hver gang man mødes.

blank

Knallertklubbens medlemmerne har alle deres særprægede navne.

blank

“Bruderherz” har opsat regler, der skal overholdes. 

blank

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.