Der var stort rykind til det årlige loppemarked i Ahlmannsparken.

Overvældende rykind til loppemarked

Det væltede ind med mennesker til loppemarkedet i Ahlmannsparken, som var arrangeret af Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Gråsten.

Arrangørerne vurderer, at der i løbet dagen var omkring 1.000 personer, som lagde vejen forbi.

Der blev handlet som det hør og bør sig på et loppemarked og alle kræmmere gav udtryk for, at det havde været en rigtig god dag.

Formand for Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling, Orla Skovlund Hansen, forventer, at overskuddet kommer til at ligge på ca. 10.000,- kr., som går til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

“Vi er virkeligt stolte af, at vores Loppemarked i Gråsten kan tiltrække så mange besøgende i efterårsferien. Vi er allerede startet på planlægningen af næste års Loppemarked”, siger Orla Skovlund Hansen, som røber, at loppemarkedet i 2023 bliver over to dage. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af
Orla Skovlund Hansen

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.