Nyt motions- og kampkunstcenter i Padborg

Af Ditte Vennits Nielsen
Padborg får 2. december et nyt motions- og kampkunstcenter, som får navnet WSK Martial Arts Center og Bully Fitness.
Det nye træningscenter åbner i de lokaler, som tidligere har rummet Sport og Fitness på Bag Oksevejen.
Centret drives af de to erfarne instruktører, Mikael Pfeiffer Braun og Erik Schramm.
Michael Pfeiffer dyrker kampkunst og har i flere år været træner dels på Frøslev-Padborg Skole og dels i det gamle ”Rasmussen Sko”, hvor han har undervist i selvforsvar.
Mikael er gået i kompagniskab med Bully Fitness, der ejes af Erik Schramm fra Øster Højst. Han har i forvejen fitnesscenter i Tinglev. I det nye træningscenter vil man lægge vægt på at skabe et personligt sted med hyggelig og god stemning.
Erik Schramm arbejder til dagligt hos Best Seller i Haderslev og ejer desuden House of Ink i Sønderborg.
”Formålet med Bully Fitness er, at det skal være nemt, enkelt og ligetil at træne i indbydende lokaler. Vores målgruppe er bred. Alle kan træne”, fortæller 27-årige Erik Schramm, der selv vil være at finde i centret alle dage. Igennem sin uddannelse kan han tilbyde personlig træning og kostvejledning.
Perfekte lokaler
55-årige Mikael Braun bor i Padborg. Han er gift for 2. gang og har i alt 6 børn og 5 børnebørn. Han glæder sig usigeligt meget til at starte op i de perfekte lokaler.
”Lokalerne er de helt rigtige. Vi får betydeligt mere plads med omklædningsrum til både damer og herrer, som vi ikke havde før”, fortæller Mikael Braun.
Klubben mønstrer 48 medlemmer i alderen fra 8 år og helt op til 72 år.
Der findes rene pigehold med vægt på effektivt selvforsvar. Fra 1. januar tilbydes undervisning i et helt nyt system Tanga Kewan, som er baseret på en hurtig og meget mere enkel måde at lære selvforsvar på. Man bruger kræfterne indefra.
Mikael Braun forventer sig meget af den nye form og glæder sig til at byde såvel nye som gamle elever velkommen. 

Nyt træningscenter i Padborg.
Foto Ditte Vennits Nielsen