Sammenholdet er stærkt i Skodsbøl, og borgerne samlede i starten af april penge ind til påskeæg, som blev givet til byens plejehjem. Skodsbøl FC er en familieklub og håber med aftalen med energiselskabet OK at kunne give en masse til klubbens medlemmer og deres familier.

Nyetableret fodboldklub kickstarter livet med sponsoraftale

Fodboldklubben Skodsbøl FC har endnu ikke spillet sin første turneringskamp, men klubben håber at komme godt fra land.

Skodsbøl FC, der blev etableret i oktober 2019, og klubbens serie 6-hold havde glædet sig til den første turneringskamp i den unge klubs historie.

Det satte Coronaen en stopper for, og det fik bestyrelsen til at tænke i andre baner. Klubben har nemlig indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, og det glæder spiller og bestyrelsesmedlem Tom Bøttger Jensen.

“Vi er en familieklub og er allerede en vigtig del af byen. Da Coronaen indtræf, lavede vi et initiativ, der skulle få byens borgere ud at gå for samtidig at samle penge ind til et godt formål. Det endte med 3.500 kroner, som blev brugt på påskeæg til byens ældre på plejehjemmet,” siger Tom Bøttger Jensen.

Klubben havde planer om at skyde sæsonen i gang med hoppeborg for de mindste og grillhygge for alle tilskuerne. Det er disse sociale arrangementer som bestyrelsen håber, at nogle af sponsorkronerne kan gå til for at glæde medlemmer såvel som deres familier. ■

Fotos af
Skodsbøl FC