Artikelbeskrivelse

Nye tiltag i Lokal Brugsen Holbøl

Af Susanne M. Damkjær
Fordelen ved at have en lille Lokal Brugs er, at kunder og personale kender hinanden godt, og det tætte forhold gør, at man trives når man handler; samtidig er det et midtpunkt i byen, hvor folk mødes og udveksler meninger og oplevelser.
Også derfor opfordrer formanden for Lokal Brugsen, John Jørgensen, alle Holbøl og Omegns borgere til fortsat at bakke op omkring den lille butik.
„Jeg vil gerne opfordre alle borgere i Holbøl og omegn til at komme med idéer og forslag til, hvad de mener vores lille Lokal Brugs kan gøre, for at forny sig og styrke butikken. Fordelen ved vores lille butik er, at vi har frie hænder til at lave nye tiltag, bl.a. med at få varer fra lokale avlere ind i sortimentet“, siger John Jørgensen og fortsætter:
„Vi har fået en ny uddeler i Brugsen, og han har selvfølgelig også mange gode idéer, men det skal ikke forhindre folk i at komme med deres egne idéer. Kent Andersen har meget om ørerne for tiden. Der er meget nyt der skal læres, og mange nye ansigter at huske. Han er en dygtig og kompetent mand, som kan sit købmandskab, så når han har fået styr på det hele, tager han også fat i nye tiltag”, siger John Jørgensen. 

Formand for Lokal Brugsen Holbøl John Jørgensen Arkivfoto

Formand for Lokal Brugsen Holbøl John Jørgensen
Arkivfoto