Den nye springgravslift – med instruktør Peder Kraack

Nye springfaciliteter i Holbøl FIF 

Holbøl Foredrags og Idrætsforening har til den nye sæson udvidet sine springfaciliteter. 

Nu rummer Hallen i Holbøl masser af oppustelige springredskaber, to trampoliner bygget ned i gulvet og en løsskumsgrav til indøvelse af nye spring og en fast springgravsmåtte. Sidstnævnte er inden sæsonstart blevet udbygget med en lift, så den nu kan sænkes til gulvhøjde og hæves op til næsten 2 meter. På den måde sikres at gymnasterne får den helt optimale udfordring i spring fra måtte og trampolin – og samtidig er sikkerheden i indøvningsfasen øget betragteligt uden at instruktørerne skal slæbe og gribe alt for mange gymnaster. Investering til liften er 250.000 kr. og er finansieret med 75.000 kr. fra DGIs foreningspulje, 50.000 kr. fra Aabenraa Fritidsråds anlægspulje og resten fra HFIF‘s opsparede midler. 

HFIF har inden sæsonstart holdt et inspirations- og sikkerhedskursus med Peder Kraack – så alle trænere i HFIF og ansatte på Grænseegnens Friskole er klar til at bruge den nye facilitet. Gymnaster på alle HFIFs hold kan få glæde af den nye investering i den nye sæson der starter i uge 38.  ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.