Borgmester Jan Riber Jakobsen (K) gratulerer bygmester Hans Henrik Hesse med opgaven om at opføre nye boliger på den gamle stadion i Padborg. 

Nybyggeri på det gamle stationsområde i Padborg

Det gamle stadionområde i Padborg bliver nyt boligområde.

Byggemester Padborg A/S har fået totalentreprisen på mellem 28 og 31 nye boliger på et 17.000 m2 stort område, som Hesse & Grundtvig Holding er bygherre på. 

“Det bliver almindelige boliger på 80 til 100 m2 med en stue og henholdsvis 2 eller 3 værelser. Vi vil forsøge at gøre boligerne så bæredygtige som overhovedet muligt”, fortæller indehaver af Byggemester Padborg A/S, Hans Henrik Hesse, som peger på, at de nye boliger vil stå indflytningsklar senest medio 2023. 

Det glæder borgmester Jan Riber Jakobsen (K), at der nu sker noget med den gamle stadiongrund. 

“Det er glædeligt, det er en lokal håndværker, som er med til at udvikle Padborg”, siger borgmesteren.

Resten af grunden er i lokalplanen udlagt som rekreativt område, og Jan Riber Jakobsen vil i tæt samarbejde med Lokalforeningen Frøslev Padborg gå i dialog omkring udnyttelsen af pladsen. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.