Indehaverne af Nybolig Padborg og Gråsten, Lena Dahlgaard og Ole Jepsen, venter sig meget af nyheden med 3D-scanning af boligerne

Nybolig i Padborg går nye veje

Nybolig Padborg og Gråsten går nye veje. Som noget nyt 3D-scanner man de boliger, der er til salg. Det betyder, at kunderne virtuelt kan se boligerne fra sofaen.

“Det virker fantastisk godt. Kunderne får et rigtigt godt indtryk af boligerne og kan ud fra 3D-scanningen bedre vælge, hvilke boliger de gerne vil besigtige. Vi har fået flere interesserede købere til de boliger, vi i øjeblikket har til salg”, fortæller de to indehavere af Nybolig Lena Dahlgaard og Ole Jepsen. 

3D-scanningen hjælper i øjeblikket specielt det tyske marked, da grænsen stadig er lukkede. Ventetiden bliver brugt på at se boliger hjemmefra, og så snart grænsen åbnes igen, står tyske kunder klar til fysiske fremvisninger. 

Købelystne

Nybolig har ca. 45% tyske kunder, men også danskerne er købelystne for tiden.

“Vi har solgt ikke mindre en 9 boliger på blot 4 uger, så i øjeblikket mangler vi virkelig nye emner til salg”, fortæller Ole Jepsen. 

De to indehavere er overraskede over, hvor mange boliger, de har solgt. Det kan skyldes, at folk i øjeblikket har mere tid derhjemme til at kigge på mulige emner.

Coronakrisen kan i fremtiden komme til at betyde nogle adfærdsændringer på boligmarkedet. 

“Vi vil jo allerhelst mødes med kunderne, men krisen lige nu gør, at det digitale har vundet inpas. Kunderne bliver mere fortrolige med det digitale, så i fremtiden vil vi kunne spare tid på det grundlag. Folk har nemlig hjemmefra fravalgt de boliger, de ikke bryder sig om. Det betyder igen, at de fysiske fremvisninger bliver mere effektive”, fortæller Lena Dahlgaard. 

3D-scanningerne er en del salgsopstillingerne, så kunderne skal ikke betale for den ekstra service. ■

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80