DHL har etableret ny godsrute med tog fra Padborg til Duisburg.

Ny godsrute fra Padborg til Duisburg

Padborg har fået en ny godsrute med tog til Duisburg.

Bag den nye togrute står DHL. Det er TX Logistik på Kombi-terminalen i Padborg, som er operatør for DHL Transport Denmark.

Ifølge formand for Padborg transportcenter, Susanne Provstgaard, er det svært at får armene ned, når man tænker på den udvikling, der sker i Padborg Transportcenter.

“Indvielsen er en fantastisk dag, hvor Padborg får en ny godstog rute til intermodale transporter i Duisburg. Det er vigtigt, at et moderne Transportcenter kan tilbyde grønne løsninger, såsom grønne brændstoffer med transportløsninger på bane”, siger Susanne Provstgaard, som peger på, at Padborg Transportcenter har know-how og er fleksible. ■

Jacob Hytting, Director, Continent & UK/IE hos DHL Freight, Lars Winther Sørensen, Managing Director at TX Logistik Scandinavia, Ole Høxbro Mørk, CEO/Managing director, DHL Freight Denmark A/S, og Jan Riber Jakobsen, borgmester. 

blank

Der deltog 185 mennesker i indvielsen ved Kombi-terminalen i Padborg. 

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.