Katrine Carlsson tiltrådte 1. maj som receptionschef på Enjoy Resort.

Brouring bliver ny receptionschef

33-årige Katrine Carlsson fra Broager bliver ny receptionschef på Enjoy Resorts, der driver spa og badeland og udlejning i Gråsten og luksus-wellness og spa på Rømø.

Hun får begge steder det overordnede ansvar for servicering af gæster, booking og kontakt til husejere, der lejer ud gennem Enjoy.

Katrine Carlsson kommer fra en stilling som driftsleder på Sandbjerg Gods. 

Hun begyndte i 2005 som sommerferieafløser på Graasten Slot. Det skulle vise sig at være et skelsættende sommerferiejob, idet hun siden fik ansættelse i Kongehuset. 

Hun har bestredet stillinger for både Dronning Margrethe og Prinsesse Benedikte.

Hun kan skrive kammerjomfruassistent, kammerjomfru og konstitueret driftsleder på Amalienborg på sit C.V.. Her har hun løst en lang række opgaver på alle slottene – herunder også Graasten Slot – og hun har blandt andet haft ansvar for servicering af de kongelige og deres gæster.

Det bliver også en styrke for Enjoy Resorts, at Katrine Carlsson i sit arbejdsliv har haft fokus på kommunikation og formidling.

Katrine Carlsson er uddannet cand. tech. soc i miljøplanlægning og kommunikation.

Hun er født op opvokset i Adsbøl. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.