Fodboldklubben BNS holdt forleden generalforsamling.

Ny formand for BNS

Fodboldklubben BNS holdt for nyligt generalforsamling. Her blev uddannelse af trænere drøftet.

I Fodboldklubben BNS har man valgt at fokusere på at uddanne de frivillige trænere gennem DBU.

Det betyder, at de får flere kompetencer og konkrete værktøjer, de kan arbejde med, når de træner klubbens forskellige hold.

”Det giver mere kvalitet i den træning, trænerne kan lave. Og så er det mere motiverende for spillerne, fordi de får flere kompetencer, som de kan bruge og arbejde med,” siger formand for Fodboldklubben BNS, Boe Lundby Madsen.

Ifølge formanden betyder DBU’s træneruddannelse, at trænerne får ”mere værktøj i værktøjskassen”. Det gør det nemmere at træne spillerne og at styre træningen, og betyder derfor, at det bliver nemmere og sjovere for alle.

Boe Lundby Madsen håber, at initiativet på sigt vil kunne skaffe klubben flere frivillige, og at det samtidigt vil få flere frivillige til at blive ved i længere tid. Klubben har planer om også at uddanne trænere ned til en alder af 13 år. 

”Vi har en tanke om at prøve at dyrke de frivillige selv, ved at de unge mennesker skal have et trænerkursus. De skal uddannes, og ikke bare spille, men også blive trænere,” siger Boe Lundby Madsen.

Nyvalg

På generalforsamlingen blev Boe Lundby Madsen valgt som ny formand for klubben. Den tidligere formand Kenneth Sølund er valgt som seniorformand. Næstformanden er fortsat Peter Grønhøj Larsson, og klubbens kasserer Morten Christensen fortsætter ligeså. Ann Soll-Andersen er tiltrådt som det nyeste bestyrelsesmedlem

Den tidligere formand og nuværende seniorformand, Kenneth Sølund, vil fremover have fokus på konkrete tiltag. Det inkluderer at se på tiltag, der kan få flere tilskuere til kampene fremover, så kampene bliver en bedre oplevelse for både spillerne og tilskuerne. Ét af de initiativer, der er aktuelt, er at måltavlen skal i gang igen, så der kommer mere liv i kampene, siger Boe Lundby Madsen. ■

blank

Skrevet af

Esben Cronback
Esben CronbackReporter
Ring til 26 77 22 72

Fotos af

Jimmy Christensen
Jimmy ChristensenFotograf
Ring 29 25 95 50