Artikelbeskrivelse

Ny Form udvider med 150 kvadratmeter i Kruså

Af Ditte Vennits Nielsen
Er det ikke vidunderligt, når det går godt. Det synes Ny Form i Kruså i hvert fald, og de har nu udvidet forretningen og med et større varesortiment i den ekspanderende forretning.
Afdelingen med dametøj Mio Mondo rykker ned i de nye lokaler, hvor der er mere plads. Derfor kan man udvide med nye mærker og tøj i både store og små størrelser.
Hele forretningen får et løft, og der bliver flyttet rundt i butikken. Hvor dametøjsafdelingen før lå, kommer børnetøjsafdelingen nu til at ligge, og med tiden bliver også denne afdeling udvidet med et bredere sortiment pga. den store efterspørgsel.
Det var egentlig først meningen, at ombygningen skulle have ventet, men for at tilfredsstille kundernes behov, specielt her op til jul og den travlhed, det bringer med sig, besluttede man at lade håndværkerne gå i gang, og nu kan man glæde sig over det flotte resultat.
Fremgang
43-årig Sanne Frees har stået i spidsen for forretningen i Kruså i over et år, og det er kun gået fremad siden. Sanne Frees har været serviceleder inden for rengøringsbranchen, og før dette var hun i over 16 år ansat i en isenkrambutik, så stillingen som butikschef ligger godt til hende.
Til daglig bor hun i Rødekro med sin mand Henning, som er ansat som projektleder i Aarhus, og de har sammen 2 voksne piger på 18 og 20 år.
Henning er kun hjemme i weekenden, og da Ny Form på nær 2 dage har åbent hele året rundt, er det somme tider lidt af en udfordring at få hjemmelivet til at fungere, men som Sanne Frees pointerer:
”Det er vi jo vant til, og vi kender ikke til andet”.
Ud over butikschefen er 43-årige Tennella fuldtidsansat, og der er 5 ungarbejdere tilknyttet butikken.
Med udvidelsen kommer de på sigt til at mangle en deltidsansat og 1 ungarbejder mere, så det går godt i Ny Form. 

Butikschef Sanne Frees står i spidsen for Ny Form i Kruså. Foto Ditte Vennits Nielsen

Butikschef Sanne Frees står i spidsen for Ny Form i Kruså.
Foto Ditte Vennits Nielsen