Ny formand for Padborg Transportcenter er Susanne Provstgaard.

Ny bestyrelsesformand for Padborg Transportcenter

Transportcentret ved den dansk-tyske grænse har med Susanne Provstgaard fået en yderst erfaren kvinde i spidsen for bestyrelsen. 

Med hendes massive erfaring fra transportsektoren, bl.a. som partner af transport- og logistikvirksomheden DTK Group Aps, tegner det fortsat positivt for Pad­borg Trans­port­center i fremtiden.

Padborg Transportcenter består af knap 100 aktive medlemsvirksomheder. Susanne Provstgaard er et velkendt ansigt i lokalsamfundet, da hun også er medlem af byrådet i Aabenraas Kommune for Venstre.

Susanne Provstgaard afløser Peter Therkelsen, som de seneste syv år har siddet i formandsstolen for Pad­borg Transport­centers bestyrelse. Han vil fremover fortsætte som mening medlem af bestyrelsen og bidrage til udviklingen af transportcentret.

Som medlem af bestyrelsen ved foreningens oprettelse har Susanne Provstgaard et indgående kendskab til Pad­borg Transport­center, ligesom hun har stor erfaring fra lignende virksomheder i transportsektoren.

Sammen med sin mand har hun bygget transport- og logistikvirksomheden DTK Group ApS i Padborg op fra bunden og som i dag har tæt på en milliardomsætning. I 2021 trak hun sig tilbage fra den daglige drift fra virksomheden, men sidder forsat som bestyrelsesformand i Dansk Trans­ port Kompagni A/S, ligesom hun sidder i bestyrelsen for DTK Group.

Hun har også tidligere har været en del af bestyrelsen i Business Aabenraa og medlem af repræsentantskabet i Jyske Bank.

I sin rolle som bestyrelsesformand i Padborg Trans­port­center kommer Susanne Provstgaard til at fortsætte den positive udvikling, som transportcentret har været igennem siden etableringen i 2015. Ud­vik­lingen har placeret transportcenteret som en central de af dansk og international transport og logistik. ■

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.