Michael Riis (tv) bydes velkommen af ejer af HPT, Peter Therkelsen. 

Ny adm. direktør i HPT

Den 1. juni får H.P. Therkelsen ny administrerende direktør. Det er 51-årige Michael Riis, der overtager posten efter ejer Peter Therkelsen, der er fjerde generation i den store, sønderjyske transport- og logistikvirksomhed. Peter Therkelsen skal fremover indtage rollen som koncerndirektør og varetage den overordnede strategiske udvikling i koncernens tre selskaber i Danmark, Tyskland og Polen.

Michael Riis har været ansat i Royal Greenland siden 2008.

“Jeg er utrolig glad for, at Michael Riis, som jeg har kendt gennem mere end 10 år, har sagt ja til at overtage posten som administrerende direktør hos os. Michael har en solid strategisk og taktisk ledelseserfaring, samtidig med han er stærk inden for organisatorisk udvikling og digitalisering, hvilket er to fokusområder for os”, siger Peter Therkelsen.

Udfordring

Michael Riis venter sig meget af det nye job i Padborg:

“At blive direktør i H.P. Therkelsen var en mulighed, som jeg absolut ikke kunne sige nej til. Set udefra oplever jeg en helt speciel H.P. Therkelsen-ånd, som især er kendetegnet ved et meget nærværende kundefokus og en meget høj grad af leverancekvalitet. Min opgave bliver først og fremmest at fastholde de gode værdier i firmaet og samtidigt sikre, at virksomheden videreudvikles. Den opgave glæder jeg mig til at løse i samarbejde med familien og ikke mindst det stærke team af medarbejdere og ledere”, siger Michael Riis., som oprindeligt er uddannet i transportbranchen. ■