H.C. Thordsen er nomineret til Årets Ildsjæl

Nomineret til Årets Ildsjæl

Hjørnestenen i Kruså Vandmølle

H.C. Thordsen, Kruså, er altid hjælpsom, uanset hvad man spørger om. Han løser alt og udstråler en lyst til hjælpe. 

Han engagerer sig i mange ting i lokalområdet, og desuden er han meget vidende om næsten alt.

H.C. Thordsen gør en kæmpe indsats for at bevare den gamle vandmølle i Kruså og er samtidigt blevet formand i Kruså Vandmølles Venner. Han har samlet mange frivillige for at gennemføre projektet, og endvidere har han formået at skabe interesse for stedet og har fået tilsagn om støtte i flere forbindelser. 

H.C. er indbegrebet af en ildsjæl, han gør en kæmpe forskel for lokalsamfundet med stor respekt omkring sig.

H.C. gør et stort arbejde som formand i Lokalforeningen Bov, Smedeby og Kruså. Han er en meget vigtig brik i Ældre Sagens nye tiltag med en reparations cafe i Grænsehallerne, som er placeret i samme lokale som Ældre Sagens Togklub, hvor H.C. også er med. 

Han er ligeledes repræsentant i Bov Lokalråd. 

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med H.C., han er altid hjælpsom og klar til at finde en løsning på alle de opgaver, der dukker op. Endvidere er han altid positiv og med det bedste humør. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 12. juni 2024

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.