De to iværksættere Troels Petersen (tv) og Allan Clausen (th) er rigtig glade for væksten i deres firma. Foto Lene Neumann Jepsen

Når to bliver til 22

På Avntoftvej i Kværs ligger en rigtig iværksætter succes.

I 2013 satte vennerne Allan Clausen og Troels Petersen, der begge er fra Rinkenæs, sig sammen og besluttede at blive selvstændige med tømrer- og snedkervirksomheden AT Boligservice. Kundekredsen voksede hurtigt og allerede efter fire måneder kunne de to ikke selv følge med efterspørgslen og fik to ansatte. Og sådan er det gået støt opad lige siden. I dag tæller firmaet 22 medarbejdere, heraf 3 lærlinge.

”Vi vil gerne kunne yde en god og hurtig service og holde ventetiden for vores kunder nede,” begrunder Allan Clausen beslutningen om at udvide holdet.

Kunder i hele området

Også på landkortet fylder AT Boligservice mere og mere. De er et værksted i Kværs, et lager til materialer og stillads lidt udenfor Kværs og 11 biler pryder vejene i området. 

”Vi kører til store og små opgaver i hele området. Vores kundekreds er selvfølgelig omkring Gråsten, men også i Padborg og Kruså og på Als har vi jævnligt opgaver,” fortæller Troels Petersen.

Også arbejdsdagen for ejerne har skiftet. Hvor de før løste opgaverne selv, står begge i dag primært for kundekontakten og planlægningen.

Det er ved at være sjældent, at bygningssnedker Allan Clausen og tømrer Troels Petersen selv svinger hammeren.

”Vi er rigtig glade for vores arbejde og havde ikke turde drømme om, at det ville gå firmaet så godt,” siger Allan Clausen.

Tilfredse kunder

”Vores fokus på faire og konkurrencedygtige priser, har været det rigtige valg. Vi har mange glade og tilfredse kunder,” fortæller Troels Petersen.

Kundekredsen tæller både private og erhverv, både store opgaver og små.

”Vi sætter pris på alle vores kunder. Det behøver ikke være det store ombygningsprojekt, vi har specialiseret os på de små og mellemstore opgaver,” siger Allan Clausen.

Hvis man spørger Allan og Troels om fremtiden, er de ikke i tvivl.

”Vi laver præcis det, vi altid har drømt om. Det skal der ikke laves om på,” siger Allan Clausen. ■

Skrevet af

Lene Neumann Jepsen
Lene Neumann Jepsen Kommunikationskonsulent
Ring 31 17 05 27