Forpagter af holbøl landbohjem, Ole Søndergaard, fylder 60 år

Munter restauratør runder skarpt hjørne

Forpagter af Holbøl Landbohjem, Ole Søndergaard, fylder mandag 7. november 60 år.

Han henter en betydelig del af sine kunder fra det lokale område, og det er efterhånden godt to år siden, han overtog forpagtningen efter Finn og Karen Jørgensen.

Ole Søndergaard er født og opvokset i Holstebro, men det er i Sønderjylland, han har sat sine spor.

Før han kom til Landbohjemmet drev han i seks år Restaurant Fiskenæs i Gråsten. Forud var han købmand i Felsted.

Ole Søndergaard har fastholdt Landbo­hjemmets gode omdømme. De lokale bruger i vidt omfang stedet. Han laver fester, servicerer landsbyens foreninger, der lægger en række af deres møder på Landbohjemmet, leverer mad ud af huset og bringer borgermad ud til de ældre.

Han nyder stor opbakning til sine arrangementer hen over året. Som eksempelvis al-sang, hvor der ikke kun er fællessang og musik, men også kaffe og noget at spise, og ikke mindst bix & bajer, hvor der hver torsdag serveres biksemad ad libitum. ■

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.