Mogens Hansen får overrakt sølvnål og diplom af næstformand i DBU Jylland, Ole Ladefoged.

Mogens Hansen hædret med DBUs Sølvnål

Det var en synligt overrasket og meget rørt formand for Gråsten Boldklub, Mogens Hansen, som forleden fik overrakt DBUs fornemme Sølvnål.  

Overrækkelsen blev foretaget af næstformand i DBU, Thomas Christensen, og fandt sted på Års­bjerg i forbindelse med en sommerafslutning.

DBUs sølvnål er indstiftet i 1966 og tildeles ledere og trænere, som har gjort sig særlig fortjent ved deres arbejde for fodbolden inden for unionen eller dens klubber.

Mogens Hansen har haft sin gang i Gråsten Bold­klub siden barnsben og har gennem årene haft et utal af opgaver, hvor det hele har været frivilligt og ulønnet.

Han har i 46 år været træner i Gråsten Boldklub, siddet i klubbens bestyrelse siden 1981 og været formand siden 1993. ■

Mogens Hansen blev hyldet ved en sommerafslutning på Årsbjerg.

blank

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 26. juni 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.