Artikelbeskrivelse

Mød forfatteren Lars Johansson

Forfatteren Lars Johansson holder torsdag den 5. november kl. 19.00 foredrag på Bov Bibliotek Foredraget er arrangeret i et samarbejde med Bov Aftenskole
Lars Johansson fortæller om sin nye roman ‘Signes hjemkomst’ – som er en selvstændig fortsættelse af bestselleren ‘Signe’ fra 2006. Signes datter, Kirsten Blohm deltager i foredraget og publikum vil få mulighed for at stille spørgsmål.
Lars Johansson er oprindelig uddannet fotograf fra Kulturhistorisk Museum, Randers i 1979 og filmfotograf fra Den Danske Filmskole i 1982.
Har fra 1985 til 2004 fortrinsvis arbejdet som filminstruktør og manuskriptforfatter og har instrueret en lang række kort- og dokumentarfilm, hvoraf flere har modtaget priser i ind- og udland, ikke mindst ‘Den tyske Hemmelighed’.
Han debuterede som forfatter i 2006 med romanen ‘Signe’, der bygger på den sande historie om forfatterens svigermor, Signe Gondrup, der under besættelsen forelsker sig i en tysk officer og rejser efter ham gennem det krigshærgede Tyskland i februar 1945. Romanen ‘Signe’ og filmen ‘Den tyske Hemmelighed’ er to selvstændige værker, men udgør samtidig moderens og datterens forskellige synsvinkler på deres fælles, dramatiske historie.
Nu følger så romanen ‘Signes hjemkomst’, som er en selvstændig fortsættelse af bestselleren ‘Signe’. 
Lars Johansson