Ning Raksa Hansen i den helt nyrenoverede wellness-afdeling, der som noget nyt har fået en infrarød sauna.

Massør bliver glad, når kunder kommer igen

Ning Raksa Hansen, der i mange år har været aqua-instruktør hos Enjoy Resorts på Marina Fiskenæs, bliver nu ansvarlig for behandlinger på det populære feriested, som også benyttes af mange lokale gråstenere.

Ning Raksa Hansen er et kendt ansigt i Enjoy Resorts, hvor gæsterne kender hende som en dygtig instruktør i både babysvømning og aqua-gymnastik for voksne og seniorer.

I juli sidste år var der brand i wellness-afdelingen, og det har bl.a. betydet, at behandlingerne hos Enjoy Resorts har kørt på meget lavt blus. Men nu geares der op igen.

“Jeg er uddannet massør og har suppleret med kurser i anatomi og wellness. Udover de klassiske massager tilbyder jeg også hamambad, ansigtspleje og fod-spa med scrub og indpakning i maske”, fortæller Ning Raksa Hansen.

Nytårskur

Det er også hende, der tager imod og guider gæsterne, når Enjoy Resorts den 25. januar udbyder nytårs-kur med pool, saunagus og champagne.

Ning Raksa Hansen stammer fra det østlige Thailand på grænsen til Cambodia. 

For 30 år siden rejste hun ud i verden for at skabe sin egen fremtid. Mødet med en dansker førte hende til Sønderjylland. 

De blev gift og fik to sønner. I dag bor hun i Nordborg.

“Jeg elsker mit arbejde, for det handler om at gøre folk godt tilpas. Gæsterne bliver glade, og for mig er det den største glæde, når de kommer igen”, siger Ning Raksa Hansen, der også fortsætter som instruktør på en række af Enjoy Resorts svømmehold. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 18. januar 2024

Skrevet af

Gunnar Hattesen
Gunnar HattesenAnsvarshavende redaktør
Ring 21 16 06 83

Fotos af

Søren Gülck
Søren GülckFotograf
Ring 23 80 12 54

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.