Bilforhandler Henrik Thomsen i den lyse og venlige hal i Kollund, hvor Avifauna tidligere havde til huse.

Masser af biler til hr. og fru Jensen

Thomsens Auto har fået nyt hovedsæde i det tidligere Avifauna i Kollund.

Firmaet sælger hen ved 1.000 biler om året, og ejeren hedder Henrik Thomsen.

Han har interesseret sig for biler siden han var lille. For 15 år siden gik hans drøm om at beskæftige sig med biler i opfyldelse, da han etablerede Thomsens Auto i Felsted.

“Jeg er udlært automatik mekaniker på Sønderborg Sygehus, men da biler altid har været min store passion, kastede jeg mig i stedet over bilsalg”, fortæller Henrik Thomsen.

I 2013 flyttede firmaet på grund af pladsmangel til Lundsbjerg ved Aabenraa og i 2018 blev adressen byttet ud med større lokaler på Tømrersvinget 21 i Tinglev.

Thomsens Auto er vokset støt, og i dag er der udover hovedsædet på Egelund i Kollund også afdelinger i Tinglev, Sønderborg, Vojens og Rinkenæs.

“Vores nye hovedsæde i Kollund har en helt perfekt placering. Vi har købt grunden, hvor det gamle Avifauna lå, og vi har rigtigt mange kunder fra et stort område. Kunderne kan nemt finde os dér”, fortæller Henrik Thomsen.

Brugte biler

Thomsens Auto har lagt sig fast på at sælge og købe brugte biler til Hr. og Fru Jensen, Danmark. Det er en god niche, og firmaet beskæftiger 12 ansatte. 

Fremadrettet er det planen, at det meste salg af erhvervsbiler skal foregå fra afdelingen i Rinkenæs. ■

Thomsens Auto er inde i en rivende udvikling og har fået nyt hovedsæde i Kollund.

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ingrid Johannsen
Ingrid JohannsenMediechef
Ring 21 19 02 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.