Der var udsolgt til koncerten med Mark og Christoffer på Friluftsscenen, hvor de 250 gæster nød sang, musik og en smuk sommeraften. 

Mark og Christoffer trak fulde huse

Der var rift om pladserne for folk var mødt talstærkt op for at få de bedste pladser, da Mark Dixon og Christoffer Brodersen gav koncert på Friluftsscenen i Padborg Skov.

De frivillige havde travlt med at slæbe flere stole til end sædvanligt, for der var udsolgt med 250 billetter til koncerten.  

“Det er glædeligt, at vi kan tiltrække så stort et publikum. Og denne gang var vi heldige med vejret”, siger formand for Friluftsscenen, Karen Holubowsky.

Næste koncert er torsdag 4. juli med Banditterne, hvor der er gratis entre. ■

Denne artikel er lagt på Gråsten Avis | Bov Avis den 27. juni 2024

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Savner du en ældre artikel eller historie fra Gråsten og omegn, Broager, Egernsund eller måske Padborg, Kruså, Fårhus eller Frøslev så har du her et værktøj til at komme videre: Søg i vores omfattende PDF arkiv efter artikler fra andre års udgaver af Gråsten Avis og Bov Avis. Vores udvalg af artikler på hjemmesiden er begrænset til artikler der indeholder billeder hvorimod PDF arkivet indeholder alle offentliggjorte artikler.