Direktørboligen på Holdbi Savværk er blevet efterladt som en svinesti. Foto Ditte Vennits Nielsen

Lejer efterlader svinesti i Holdbi

En lejlighed i Holdbi er blevet efterladt som en svinesti.

“Det er altså svært at være udlejer. Lejerne er utroligt godt beskyttede af lejeloven, så der er ikke meget at gøre”, fortæller en uheldig udlejer, Johs. Christiansen, fra Holdbi Savværk.

Direktørboligen, der hører til savværket, har de seneste 2 år været udlejet til en familie med en 21-årig autistisk søn. 

“Det så mildest talt forfærdeligt ud rundt omkring boligen, men som udlejer har man ikke lov til at tiltvinge sig adgang til huset”, fortæller en ærgerlig udlejer.

Da lejerne til sidst blev sagt op, betalte de ikke huslejen de sidste 3 måneder. Da de skulle aflevere nøglen til huset, forsvandt de i nattens mulm og mørke”, siger Johs. Christensen, som fandt huset efterladt som en svinesti,

Køleskabet bugnede med fordærvelige madvarer. Der var efterladt møbler, tøj og personlige ting både i og uden for huset.

Lejerne havde desuden meldt udlejer til politiet, da familien mente, at Johs. Christiansens hund generede deres autistiske søn. 

“Det var lidt mærkeligt, for lejerne havde selv anskaffet sig en Granddanois, som de holdt “buret inde” i huset”, fortæller den uheldige udlejer, Johs, Christensen, som er rystet over det syn, der mødte ham. ■

  1. Direktørboligen på Holdbi Savværk er blevet efterladt som en svinesti. Foto Ditte Vennits Nielsen
  2. Fordærvelige madvarer fylder køleskabet. Foto Ditte Vennits Nielsen
  3. Der skal gøres meget rent, for at huset igen bliver beboeligt. Foto Ditte Vennits Nielsen

Skrevet af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80

Fotos af

Ditte Vennits Nielsen
Ditte Vennits NielsenLokalredaktør Bov
Ring 25 98 91 80